Met afstand bijzonder

Studio van Rie is een grafische studio met een bijzondere line-up. Want onze professionele communicatiespecialisten werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zonder ook maar een sprankje afbreuk te doen aan het eindproduct. Sterker nog: door een stevige dosis creativiteit, een vanzelfsprekende vakbekwaamheid, een goed stel hersens én een ongekende motivatie maken wij de Studio van Rie gezamenlijk met afstand bijzonder.

Pakkend en effectief

Studio van Rie werkt full service. Dat betekent dat wij ons met hart en ziel inzetten voor een (nieuwe) huisstijl, campagnes, websites of illustraties en infographics. Ook maken wij (sponsored) magazines en personeelsbladen. Dat betekent dat u ook voor redactionele, journalistieke en/of commerciële teksten en opdrachten bij ons terecht kunt.

Studio van Rie is werkzaam voor o.a. Bibliotheek Oostland, FNV, Buddy Netwerk en Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond. Daarnaast is Studio van Rie uitgever van haar eigen magazine GRIJS (zie hierna).

Studio van Rie | Full service

GRIJS – omdat de wereld niet zwart-wit is

GRIJS - Omdat de wereld niet zwart/wit is


Studio van Rie maakt zich zorgen over het zwart-wit denken/uiten in onze samenleving. Daarom maakten we een proefexemplaar van magazine GRIJS, dat op een toegankelijke en luchtige manier een stem geeft aan de zwijgende meerderheid. Aan mensen die opkomen voor nuance en relativisme. In GRIJS staan verrassende interviews, prikkelende rubrieken en interessante achtergrondverhalen. Voor de landelijke uitgave van GRIJS zoeken wij een distributeur en adverteerders.
Samen Nederland GRIJS maken? Neem gerust contact met Michel Kokshoorn (06 53 88 09 25) of Hans van der Maas (06 51 27 35 21).

Wij zijn Studio van Rie

img

Michel

Adviseur Initiatiefnemer

“Mooi… dat zo’n mix tussen ervaren professionals én mensen ‘met afstand tot de arbeidsmarkt’ gewoon werkt…!”

img

Hans

Copywriter Journalist

“Vier het leven zo vaak je kan!”

img

Vincent

Vormgever Illustrator

“Vind jouw passie en ontdek hoe je daar zoveel mogelijk andere mensen ook blij mee kunt maken.”

img

Janko

Project management Acquisitie

“Ik geef altijd 100%!”

img

Pjotr

Redactie Acquisitie

“Een beperking hoeft geen beperking te zijn”

img

Nynke

Ambassadeur

“Stilzitten kan altijd nog…”

Contact

Studio van Rie

Nieuwveenstraat 5, 2631 AT Nootdorp

06 53 88 09 25 – michel@studiovanrie.nl

Studio van Rie is strategisch partner van HVR Werk en Vrije Tijd (Huis van Rie, Winkel van Rie)